måndag 17 november 2008

Hektiskt

Hektisk dag med en massa möten: kl. 9, kl. 11, kl. 13, kl. 15.30 och så en träff kl. 17 med Susanne och tre kvinnor som vill komma med i vår läseklubb. Vi samlades på ett fik på Odengatan, ett stenkast från buss 515 som går direkt hem till oss. Återigen – tack och lov för att vi bor så nära stan! De nya tjejerna verkade entusiastiska så nästa gång vi alla ses, i december hemma hos oss, blir vi åtta stycken. Kul!

I morgon bitti flyger jag till Umeå å tjänstens vägnar och kommer hem på onsdag kväll. Packar med mig ett par böcker, bl.a. den jag läser just nu, Afrikanen av J.M.G Le Clézio, nobelpristagaren. Han skriver enkelt och vackert, är född i Nice (som jag) och haft delar av sin bardom i Afrika (som jag). Kanske därför jag gillar honom? Läste Öken på 80-talet redan och blev så glad när han vann Nobelpriset.
Jaha, och vad ska jag packa med mig till Umeå då? Bäst att kolla med SMHI...

Inga kommentarer: