torsdag 4 december 2008

En gran till maken

På måndag blir det julklappsutdelning på jobbet och det är jag som är tomten. Fixade deras 42 julklappar på vägen hem! Åh vad de är nyfikna alla – vad ska de få? Lite mer än förra året blir det eftersom vi alla jobbat häcken av oss. Resultatet ser mycket positivt ut och vi kommer att leverera en rejäl vinst. Kostnaderna är under kontroll och intäkterna ökar. Skönt...
Dottern ringde och undrade vad T önskade sig i julklapp. Då insåg jag att det faktiskt bara är 20 dagar kvar till julafton. Ville skrika ”hjälp” men har bestämt mig för att vägra låta mig stressas. Försökte för en tid sedan föreslå att vi skulle skippa julgranen i år, men fick en så mörk blick av T att jag insåg vilket dumt förslag jag kommit med. Klart maken ska ha en gran! Och eftersom han varit underbar hela året blir det nog ett litet paket också...

Inga kommentarer: