lördag 27 december 2008

Flow

Julhelgen är över och maken kommenterade precis hur lugn och skön den varit. Ingen Norén-jul i år, tack och lov. Vi är båda riktigt trötta på diverse släktdramatik som ändå aldrig leder någon vart. Hjulspåren är djupa och beständiga. Då är det bättre att helt enkelt välja en annan väg istället för att hela tiden köra fast. Vi måste av ren självbevarelsedrift satsa på det som får oss att må bra och på dem som uppskattar oss. Övrigt låter vi bero. Det får bli vårt nyårslöfte!
Vi åkte upp till vårt älskade Vätö idag och inspekterade båt och stuga. Sundet var istäckt och blänkte vackert i solskenet. Ingen snö utan silvrig rimfrost i träden och på backen. Magiskt!
Vi kunde dock inte stanna eftersom T måste vara på jobbet precis hela morgondagen, trots att det är söndag. Så är det ibland, allt kan inte vänta och årsskiftet för ett börsnoterat företag innebär per automatik bråda dagar.
Tara har hört av sig igen – önskar veta mer om vad jag tycker om olika saker. Eftersom åsikter är det sista jag lider brist på delar jag gärna med mig ...
Sonen och dottern vill att vi fyra åker ner till morfar i sommar. De vill att även mina syskon hakar på. Blev lite förvånad eftersom jag inte trodde att familjesemester var någonting de längtade efter men de var ihärdiga. Förvarnade därför pappsen om en eventuell förestående invasion. Ja, ja, än är det långt till sommaren…

Inga kommentarer: