söndag 28 december 2008

I en filmstad nära dig...

Fick för mig att jag skulle kolla om jag får restskatt eller inte nästa år – på Skatteverkets hemsida finns en utmärkt tjänst där man redan nu kan se hur det troligen blir. Lite skatteplanering strax före nyårsslaget låter väl som ett vuxet och ansvarsfullt initiativ?
T sitter på jobbet och sliter. Själv går jag fortfarande omkring i morgonrock. Ska dock fixa till mig – maken vill ha en lunchdejt i Sumpan med mig. Sen har jag lovat sonen att ta ut honom på bio, om han vaknar innan kvällen förstås. Problemet är att jag redan sett de filmer jag vill se. De flesta övriga suger. Vi hade i alla fall tur med vädret igen – nej tack, avskyr svensk buskis. Allt flyter – fick dåliga recensioner tyvärr. Kul dock att vissa scener är inspelade i vårt bostadsområde. Australia – dåliga recensioner, historieförfalskning och inget för sonen. Yes Man – är trött på Jim Carreys grimaser. Osv, osv… Tror att jag helt enkelt får låta honom välja. Sonen är dock en lika stor och kräsen filmfreak som jag så jag behöver inte oroa mig för att hamna på någon svettig och sunkig tonårskomedi i varje fall. Dottern ska jobba idag. Klädkontot har sinat så det behövs. Var? I en biografkassa förstås! Mina äpplen föll inte långt från päronträdet…

Inga kommentarer: