tisdag 16 december 2008

Spindeln i nätet

Jag älskar Internet! Jag beställer biljetter, resor, böcker, skivor, parfymer, glasögon, bilder och allt möjligt annat på nätet. Jag slipper stressa och köa. Jag håller kontakt med våra vänner och jag får fram nödvändiga kartor, tidtabeller, adresser och telefonnummer. Alla bankärenden sköts via nätet. Jag hittar recept och dikter, läser recensioner, kollar in radio- och tv-program. Jag chattar med min man och mina barn, bloggar, och är med i communities. För den som gillar att kommunicera är nätet perfekt. Köper dock inga kläder via nätet, där är det IRL som gäller, och även om jag läser de senaste nyheterna på nätet kommer jag aldrig att vilja vara utan vår morgontidning. Frukost utan morgontidning är en tråkig frukost.
Trettondagsafton ska T och jag ut och äta middag med I och hennes stora kärlek. De fann varandra på nätet och hon strålar. Hade vi ett liv före Internet?
Ovan, schematisk bild av Internet!

Inga kommentarer: