söndag 28 december 2008

Periodare

Tänka sig – det blev Jim Carrey i alla fall eftersom vi hade två fribiljetter. Lika bra att utnyttja dem. Skrattade gott på flera ställen i filmen och det gjorde sonen med. Positivt att det var så mycket ironier och sarkasmer istället för bara dratta-på-ändan-humor. Där kom alltså mina fördomar på skam!

För övrigt var det mycket folk inne i stan som rea-shoppade. Det är jag verkligen dålig på. Jag har en princip – jag köper bara det jag verkligen vill ha. Åren har lärt mig att om jag kompromissar med vad jag gillar bara för att det är billigare, så blir det heller aldrig använt. Bättre alltså att undvika reor där jag ytterst sällan hittar det absolut rätta vare sig det gäller storlek, modell eller färg. Jag är nog inte shop ’til you drop-typen annat än periodvis.

Inga kommentarer: