tisdag 23 december 2008

Uppsittarkväll

Ibland måste man påminna sig själv om hur bra man har det.
Sonen och dottern har kört upp från Linköping med skrotbilen full av presenter samt diverse prylar som bl.a. ska ner i vår källare. En gång i tiden hade vi ordning där men till våren är det dags att rensa igen.
Vi har suttit alla fyra i ett julpyntat kök och ätit middag ett par timmar och pratat och skrattat. Det är härligt att ha vuxna barn! Vi har glöggat, kollat på roliga klipp på Youtube, slagit in de sista paketen och bara haft det trevligt. Kan inte låta bli att känna mig stolt när jag tittar på barnen. Duktiga, vänliga, roliga och kloka. Kanske, kanske att jag kan ta åt mig lite av äran?
Nu är det uppsittarkväll och mys även om både T och jag klipper med ögonen en del. Skinkan i ugnen är strax klar och ska provsmakas (färdigkokt skinka går bort). Paketen ligger under granen som doftar precis som granar ska. Ska försöka författa några julklappsrim... Såväl maken som jag har tagit hem våra laptops eftersom vi vet att sonen kommer att ta den stationära datorn i besittning. Dottern har redan lagt beslag på T:s bärbara medan jag sitter i soffan med min i knäna. Hurra för router och trådlös uppkoppling!

Inga kommentarer: