tisdag 9 december 2008

Vårens boklista

Mr Tourette och jag av Pelle Sandstrak
Fågeln som vrider upp världen av Haruki Murakami
Kortfattad kinesisk-engelsk ordbok för älskande av Xiaolu Guo
Is och vatten, vatten och is av Majgull Axelsson
Sista kulan sparar jag åt grannen av Fausta Marianovic
Hon älskade av Helena Henschen

Så blev vårens lista för vår lilla bokklubb! Ikväll träffades vi hemma hos oss, och efter att T hjälpt mig med middagen förpassades stackaren till vardagsrummet medan vi ockuperade köket. Ladies only! När jag skulle duka upptäckte jag att vi inte har åtta djuptallrikar längre – gav ju bort några stycken till dottern när hon flyttade! Nog har vi varit fler än åtta runt middagsbordet men inte haft behov av just sopptallrikar.
Hur som – tack för ikväll tjejer, det var jätte roligt att ha er här. Tråkigt Marianne att du valde bort oss till förmån för Bryssel, men men... :-) Ska bli spännande att se hur många av er som lyckas googla er fram till bloggen… Och kanske att jag någon gång sätter på kommentarfunktionen. Kanske. Kommentarer brukar jag i och för sig få ändå, via mejl och muntligen. Gäsp, alldeles för trött just nu. T ropar från sovrummet och eftersom jag alltid lyder när husbondens röst kallar knyter jag mig nu.

Inga kommentarer: