söndag 7 december 2008

Fotoångest

Ack, ack, jag är en förskräcklig modell och min älskade T är tyvärr en usel fotograf... Min formgivare hade gett oss i uppdrag att ta bilder på mig i helgen, bilder som ska användas till studieprogrammet. Jag utsatte mig själv för den förnedrande situationen att gång på gång inse att jag inte gör mig på bild, och när vi var klara med vår hemmasnickrade fotosession så var det för att konstatera att T haft kameran inställd på nattfotograferingen och att så gott som samtliga bilder var oskarpa och konstiga. Arrrrgh! Snälla Stéfan eller Marianne, ni ser ju eländet! Kan ni inte komma hit på stört och knäppa lite? Stoppa sedan in rubbet i fotoshop och förvandla mig till en stjärna! Det har annars varit en dag med jobb, långpromenad, dammsugning och fikastund hos söta svärmor. Hon var pigg och glad och det var skönt att se henne någorlunda fri från sina krämpor. T må vara min egen mammas stora favorit men även jag har haft turen att få en toppen svärmor.

Inga kommentarer: