lördag 10 januari 2009

Min bästa tid är nu

Har nu fått reda på vad Tara vill att jag ska formulera mig kring och det är en hel del: åldersnoja (har absolut ingen!), att vara 40+ (min bästa tid hittills), rynkor (bra gener – har inte så många), skönhetsfixering (tråkigt), hälsa (är aldrig sjuk), vikten (BMI på 19,1), träning (nja…), bäst och sämst med medelålders män (en hel del).
Åh vad det ska bli roligt att ge mina kommentarer kring allt detta! Känner hur det riktigt spritter av längtan i fingrarna efter att få flyga fram på tangentbordet. Vad som sedan kommer med i Taraboken är en annan sak, inget kanske.
Ska fundera lite innan jag sätter igång – som hjälp på traven har jag ett glas utmärkt Saint-Emilion 2006 från Chantet Blanet. Vi fick flaskan från France i julklapp av bror. Tack!

Inga kommentarer: