söndag 11 januari 2009

Tulpandags!

Lika roligt som det är att julpynta hemmet lika skönt är det att slänga ut granen och bära ner alla julsakerna till källaren. Nu längtar vi efter våren istället och då är tulpaner ett måste. Skulle kunna ruinera mig på dem – köper ett par buketter i veckan ända fram tills Påsken är över. Försvarar excessen med att tulpaner håller mitt humör uppe under den för mig värsta tiden på året. Dessutom är en kvinna utan en enda last en ointressant kvinna. Det är därför jag är så otroligt spännande – summan av mina laster är inte bara konstant utan också väldigt stor! Som synes är mitt ego ett av dem…
En effektiv dag med städ, strykning, tvätt och långpromenad kommer strax att följas av en lugn kväll med musik och makens kokkonst. Vi funderade ett tag på att gå på bio men lusten att cocoona var större. Vi ska dock definitivt se Gomorra snart.

Inga kommentarer: