tisdag 17 februari 2009

Vi hoppar Bounce denna gång

Sus frågar om vi vill följa med och se Bounces show Caution! på Orionteatern. Har sett en av deras tidigare föreställningar och gillade den. Denna verkar dock vara av en annan kaliber:

Bounce nya föreställning på Orionteatern, bjuder publiken på en visuell resa i 3D-format. Caution! Utspelar sig runt om, ovanför och mitt bland publiken, och som titeln säger: var beredd på allt från vatten, djur och blod till förstås, svettig dans. Om detta avskräcker dig – så kom! Det här är en föreställning som handlar om rädsla och att övervinna den. Caution! Du kanske inte är beredd på det som väntar dig om du knackar hål på ytan.OBS! Endast ståplatser, läs mer under viktig info!
Viktig Information
Stående publik under hela föreställningen. I föreställningen förekommer stroboskopsljus, hundar, blod samt vatten. Ledig klädsel rekommenderas.
Jag går in på Ticnet för att se om det överhuvudtaget sålts en enda biljett efter en sådan innehållsdeklaration och faktum är att det är rätt så fullbokat. Vem har sagt att svenskar är fegisar? Vi kommer dock inte att gå –stroboskopsljus kan vara farligt för T och jag får vansinnigt ont i ryggen av att stå för länge. Lika bra, detta är knappast någonting för oss.

Skulle gått på Svansjön istället. T har ju lärt sig att älska sina långkalsonger så han borde klara av män i trikåer också. Eller inte.

Inga kommentarer: