tisdag 17 februari 2009

Träningsvärk

Herregud vad jag känner mig mörbultad! Ikväll var det dags för mitt NIA-pass och jag har redan träningsvärk. Undrar om jag kommer att kunna kliva upp ur sängen utan hjälp i morgon? Det känns som om jag har tänjt och sträckt på varje muskel i min kropp och jag kan lova att det behövdes. En glad överraskning var att se att jag inte tappat smidigheten, jag kan t.ex. fortfarande stå med sträckta ben och få ner händerna i golvet. Inte illa för en kvinna ”d’un certain âge” (älskar detta franska, hövliga uttryck om en kvinnas ålder)! Måste bero på åratal av ogräsrensning… Mötte upp T efteråt – han var klar med sin franska – för att ta en kvällsfika i stan. Så kommer våra tisdagar att ser ut framöver; T tränar franska verb och jag tränar mina kontorsstela muskler. Helt okej faktiskt.

Inga kommentarer: