lördag 21 mars 2009

Dagens frestelse

På Akademibokhandeln kan man nu för tiden hitta annat än böcker och jag kunde bara inte motstå denna vackra men helt opraktiska lilla engelska trädgårdsspade. Jag kommer givetvis aldrig att låta den komma i närheten av någon jord. Nej, den ska få hänga på stugväggen och bara vara fin, en stadsfröken på besök som tittar på medan de enklare kusinerna från landet kämpar med Roslagens steniga mylla.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

På Nationalmuseum har de otroligt söta blommiga spadar och vattenkannor i sin shop, såg det när jag såg prerafaelit-utställningen och ville köpa, men var för tillfället, tursamt nog kanske, väldigt pank! Men fint var det.
Ja! Vinbär matchar din soffa!

Annika Estassy sa...

Går jag till Nationalmuseum bör jag lämna börsen hemma med andra ord. Jag kommer nämligen inte att kunna låta bli att köpa en liten vattenkanna...