onsdag 11 mars 2009

Ett litet steg

Sonen ringer och frågar om T börjat läsa Stephan Mendel-Enks Med uppenbar känsla för stil ännu. Han vill gärna veta vad han, i egenskap av man, tycker om den. Så nu sitter T i soffan och läser. Kicki & Lasse övergav han rätt så snabbt... Ska bli roligt att höra de två diskutera sina intryck nästa gång de ses.
För övrigt känner jag mig väldigt nöjd med dagen. Jag har gått över från ord till handling och beslutat att vi ska försöka dra vårt strå till stacken när det gäller att erbjuda bra och effektiv folkbildning för invandrade som varken kan läsa eller skriva. Någonstans måste man ju börja, visa att det går att förändra. Det måste gå. Vi får inte sluta tro det.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Annica
har du läst Kafka på stranden? Jag är förvirrad av den, skulle vara kul att veta vad du tycker om du läst den?

Jag ska testa om det fungerar med kommentarer om man har ett separat svarsblock som det här, det hade inte min bror.

Annika Estassy sa...

Nej, jag har inte läst den men funderade lite på det. Kanske någonting för T också eftersom han verkligen gillar den typen av surrealistiska berättelser. Har du kommit igenom Fågeln som vrider upp världen?
Skulle var kul att läsa din brors blogg - du länkar väl?