söndag 29 mars 2009

Trädgårdsmässan 09


Dagens troféer! Jag hade en gång en exakt likadan vattenkanna men lyckades förstöra den, bl.a. med hjälp av en gräsklippare... Jag har i fem års tid längtat efter en ny och nu tappade T sans och vett och köpte mig en! Så värst praktiskt är den inte men den graciösa formen och läckra engelskröda färgen kompenserar. Boken ska hjälpa oss att få ordning på en del av tomten på Vätö. Roligt är att Anna-Lena Wiboms trädgård förekommer i den. Anna-Lena och jag arbetade ihop en gång (hon var min chef) och jag överförde min passion för pioner till henne. Skillnaden var att medan jag köpte mig ett par pioner åt gången och planerade långsiktigt, skapade hon sig på en enda sommar en fantastisk pionrabatt med många olika sorter. Att vara måttfull har aldrig varit Anna-Lenas melodi.

Inga kommentarer: