söndag 29 mars 2009

Drömma går ju...

Jag vill ha denna utsikt!

T har rivit ut en reseannons ur tidningen. För nästan inga pengar alls (ironi!) kan vi åka till Mallorca och bo en vecka på ett underbart ställe i bergen, i en konstnärsby med utsikt över havet, långt från allt vad turistinvasion och All Inclusive innebär. Annonser ska ju vara lockande och förföriska och jag brukar alltid läsa dem med en stor dos skeptisim. Mig lurar man inte minsann! Denna gång orkar jag dock inte stå emot; jag blir förförd, är förlorad, förledd. T fick tillbaka lite på skatten men jag väntar fortfarande på mitt besked. Snälla, snälla skatteverket, jag kan väl också få? En villa med pool och underbar trädgård på en bergsslutning på Mallorca väntar...

5 kommentarer:

Boktokig sa...

Åh, ser verkligen underbart ut! Min bror har åkt utomlands och jag är inte alls avundsjuk. ;)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ser underbart ut! Jag är förlorad förälskad i en yogaresa till Marocko. Men den är dyr så det får nog förbli en dröm.

Annika Estassy sa...

På Trädgårdsmässan idag hörde jag Lena Linderholm berätta att hon började spara till sitt lilla hus i Provence när hon var 14 år. Det tog henne 31 år men till slut hade hon köpt ett. Problemet är att det är så mycket annat som man ska spara till under tiden!
Eva - Marocko låter också som en underbar dröm.
Boktokig - nej, vi är aldrig avundsjuka på dem som åker iväg... :)

Inger sa...

Jag blir också förförd! Vill också vara där, nu! Ännu en anledning att sätta igång spelbolag, vår satsning på fotbollen gick ju helt snett, så nu ligger vi på -50kr, det kommer man inte långt på...O envisas med Lotto, det ger sämst odds av alla tror jag. Hänga på travet varje helg...hur kul låter det? Något måste i alla fall göras! är det inte garanterat att man blir mätbart lyckligare av en sådan resa:-)?

Annika Estassy sa...

Ja det var ju synd att det blev oavgjort i den matchen! Och jo, jag tror absolut att man bli lyckligare av en sån resa. Stackars O, Lotto kommer att göra honom så besviken... :D