söndag 1 mars 2009

Våren är i Falsterbo!

Vårsolen är härlig men den är också obarmhärtig! Med fönster i tre väderstreck kommer man inte undan, det är bara att börja städa. Dammsuger gör jag eftersom jag är bäst på det, och dammar gör T eftersom han når överallt. Han slipper bära med sig en pall runt hela lägenheten som jag får göra. Fönstren är det för tidigt att göra något åt ännu men jag är glad att det fortfarande går att se ut igenom dem!
Vi har som sagt varit ute och gått dryga timmen och överallt satt det folk och lapade sol. Härligt! Sedan fika med söta svärmor och strax tvättstugan. Ännu en helg är snart över men nu skriver vi mars i varje fall och tidningen påstår att våren kommit till Falsterbo redan. Jag undrar hur lång tid det tar för våren att ta sig upp från Falsterbo till Stockholm?

Inga kommentarer: