måndag 2 mars 2009

Yogapremiär

Ikväll har jag lärt mig Hunden, Kobran, Plankan och annat som jag inte kommer ihåg namnen på. Jag har försökt att fokusera på andningen istället för på morgondagens möten. Jag har alltså varit på yoga för första gången i mitt liv. Roligt – och jobbigt – även om jag föredrar NIA som ju innehåller yogamoment också. Behöver dansa och sparka av mig lite energi först. Precis rörelsen här ovan gjorde vi ikväll. Den under tar jag nästa vecka… I morgon är det dags för nästa rolighet – bokgänget ska ses hemma hos Birgitta medan T går på sin franskakurs. Han är imponerande ihärdig, gör sina läxor och kämpar på!

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Yogapassen är så bra kontrast mot mycket annat i livet, framför allt ett sätt att samla ihop alla spridda tankar och vara i sin kropp och sitt sinne, tycker jag. NIA har jag läst om men aldrig testat.

Annika Estassy sa...

Ska fortsätta med yoga när jag inte kan gå på NIA:an! Gillar du att dansa och inte allt för svåra stegkombinationer kommer du att gilla NIA Eva!