måndag 20 april 2009

Hantverkare var god dröj

Jag är hemma och väntar på hantverkare. De kommer närsomhelst, eller i varje fall någon gång mellan kl. 8 och kl 17. Vill jag inte vänta kan jag alltid lämna underlåset olåst så att de kan ta sig in själva. Men jag är nojig, jag vill inte ha främmande människor in i vår lägenhet om inte vi är hemma. Så jag väntar... T kommer hem till lunch och avlöser mig. Tur att den moderna tekniken tillåter att man jobbar hemifrån!

3 kommentarer:

Boktokig Eva Boström sa...

Ja, tänk att det alltid ska vara så. Eller när man ska få paket leererat brukar det också vara så. Kanske vi borde börja med det i skolan också. Vi ska ha utvecklingssamtal någon gång mellan 8 oc 17. ;)

Boktokig Eva Boström sa...

Läser ni en bok till varje bokklubbsträff eller flera?

Annika Estassy sa...

Vi läser en bok bara och ses 1 ggn varje månad!