måndag 27 april 2009

Jag jobbar på The Office

Glad i hågen får jag för mig att erbjuda mina medarbetare att köpa sig lite massage då och då av en massör som kommer till arbetsplatsen. De betalar själva men får i gengäld göra det på arbetstid. Då kommer fallangen fram, de som inte är intresserade av att masseras och som tycker att det är orättvis att de som är det får göra det på arbetstid. De vill i gengäld ha motsvarande extra fritid att göra annat kul på eller att de övriga inte ska masseras på arbetstid. Vi pratar alltså om en timme per månad...
Först blir jag stum av förvåning och sedan bestämmer jag mig raskt för att ta tillbaka erbjudandet. Några fler kommer det inte att bli inom överskådlig tid. Ibland är min arbetsplats helt i klass med den i The Office.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Visst är det sorgesamt när missunsamhet dyker upp sådär - de som säger nej till massage är nog de som bäst behöver den för sina spända sinnen!

Annika Estassy sa...

Där har du en poäng Eva! Ja, det är en tråkig inställning. Suck...

Maria Björkman sa...

Jag känner IGEN det! Visst blir man trött!!

Annika Estassy sa...

Trött och samtidigt oerhört förvånad!