lördag 25 april 2009

Konsten att säga nej

Årsstämma hos samfällighetsföreningen och jag gör det igen, accepterar uppdrag jag egentligen inte alls har tid med. Kunde inte säga nej, vet hur svårt det är att få folk att arbeta idéelt i styrelser. Känner mig lite som när barnen var små och jag alltid ställde upp som klassförälder tills jag en dag sa ifrån. Men nu är jag som sagt där igen, ett par år fick jag vara fri. Hela denna vackra eftermiddag har jag suttit i möte, tre stycken på raken! Å andra sidan var möteslokalen ett gammalt båthus med utsikt över det glittrande sundet och förbipasserande segelbåtar, och vårt område är en liten idyll väl värd att arbeta för.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Låter ju lite härligt ändå? Vi borde göra något åt vår ö-förening en synnerligen manlig bastion, it´s a man´s world... men jag vet inte ens om jag har energi att bryta mönstret när det är så mycket annat som jag mer brinner för att göra.

Annika Estassy sa...

Jag hoppas att det bli härligt och inte bara frustrerande! Vår ordförande är en kvinna, vår kassör är en kvinna och så är jag nyvald sekreterare. Vilken trojka!
Man orkar inte brinna för allting så du kan väl vänta en stund till med din egen förening? Gubbarna kanske tröttnar av sig själva...