fredag 24 april 2009

Vikten av bekräftelse

Så var det över för denna gång. Är på väg hem igen efter en kurs som blev mycket bättre än förväntat. Tåget är fullsatt, jag sitter baklänges och är lätt illamående, det är säkert 30 grader varmt i vagnen och jag vet utan att behöva titta efter att jag är högblank i ansiktet. Jag bär dock med mig glädjen över att ha gjort bra ifrån mig och av att ha fått positiv feed back från såväl kursledaren som resten av gruppen. Det, och kloka Evas inlägg , påminner mig om vikten av att bekräftas. Jag blir ju själv glad av att höra att jag gjort bra ifrån mig och jag ska försöka komma ihåg att bjuda tillbaka. Värdet av en uppskattande klapp på axeln ska inte underskattas.

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Ja, det behövs så lite. Ibland bara en varm blick med mening.

Annika Estassy sa...

Precis, det är inte mycket som behövs...