fredag 15 maj 2009

Älskade Lamino

Sent omsider tar jag fram en av SvD:s söndagsbilagor och hittar där ett litet hemma-hos-reportage från Bodil Malmstens franska lägenhet vid atlantkusten. På en av bilderna sitter hon i sin Laminofåtölj och läser Le Monde. Eftersom jag följer Bodils blogg vet jag att riktigt så rofyllt är det inte alltid men jag köper illusionen av den kulturella, intellektuella författaren i sin Laminofåtölj!
Laminofåtöljer har även vi för den delen, två stycken, vår enda lyx i möbelväg. Eller min ska jag kanske säga eftersom T inte gillar att sitta på fårskinn. Det kliar påstår han vilket för mig är helt obegripligt! Sonen som nästan är uppväxt i en av fåtöljerna vill ha en likadan – det kanske får bli hans 30-års present så småningom…
Jag brukar predika att man inte ska fästa sig vid ägodelar men jag lever inte som jag lär – mina laminofåtöljer kommer jag inte frivilligt att göra mig av med. Och närmare Bodil Malmsten än så kommer jag väl aldrig!

4 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Skulle lammskinn klia...? Löjligt. Hälsa T det. Inget är så mjukt och lent som lammskinn!

Annika Estassy sa...

T hälsar tillbaka att ingenting är så lent och skönt som lammskinn förutom att det kliar!
Förstår du hur jag har det Maria?

Anonym sa...

vill också ha en sådan fåtölj, den e så himla schyss, jobbar på o få ta mina föräldrars då ja inte har $$$$$ till n själv, dom har n men använder den inte till mer än att hunden ibland ligger där.......
Johan

Annika Estassy sa...

Klart att du ska ha den istället för hunden! De är verkligen grymt dyra - fick spara länge innan jag hade råd med mina... Men du fyller väl jämt så småningom?