måndag 8 juni 2009

Först sång och sedan mord

Hur länge sedan var det inte man hörde något om Tomas Ledin? Den senaste tiden har han dock dykt upp överallt – artiklar i dagspressen, Sommarvärd och nu även med i Allsång på Skansen. Det är väl ingen slump att Ledin också släpper en ny skiva alldeles strax? Ett skolexempel på lyckad marknadsföring.
För övrigt hör Allsången sommaren till. Och så Morden i Midsomer förstås, det lilla samhället som måste ha världens högsta invandring för att kompensera för alla stackare som varje vecka går ett grymt öde till mötes. Tills helt nyligen (typ nyss) trodde jag förresten att serien hette Morden i Midsummer... Antagligen eftersom jag helt och hållet förknippar den med svensk sommar. Tisdag den 23 juni från kl 20:00, hittar ni mig vid en tv-apparat väldigt nära mig.

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Jag ÄLSKAR Morden i midsommar! Även jag är bänkad på tisdagskvällar från och med om ett par veckor.

Annika Estassy sa...

Maria, vi är gravt medelålders! :-)