söndag 28 juni 2009

Morgonstund

Klockan är 6.30. Solen står redan högt, fåglarna har sjungit i flera timmar och rådjuren har sparat denna fina knopp av Stanwell perpetual. Vore jag inte en badkruka skulle jag ta mig ett morgondopp. Vill dock ha vattnet lite varmare ändå först...

3 kommentarer:

Inger sa...

Ni morgonpigga varelser!
Jag ser att det är vackert även i gryningen:-). Kanske är det tom skönast när det är lite svalare. Här gassar solen och vi äker snart och badar, tror åtminstone att jag vågar, behöver också lite färg på den här instängda, vita kroppen:-). Ser fram emot att besöka ert paradis snart igen!
Kram Inger

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Solhälsning från mitt sommarparadis. Nu har lugnet lagt sig igen. Släkten från Norrland åkt hem. Nyopererade dottern kommit ut hit. Nu, idag, börjar min sommar.

Annika Estassy sa...

Inger - bara att komma och njuta när helst det passar!
Eva - släktbesök brukar vara kul men intensivt. Vilken kanonhelg ni fick! Hoppas du har massor med skrivlust nu...