onsdag 1 juli 2009

Arga lappar

Har ni skrivit arga lappar någon gång? Jag försöker själv minnas men nej, jag tror inte att jag skrivit så arga lappar som man hittar på argalappen.se, annat än i fantasin förstås. Skrev en lapp så sent som förra sommaren faktiskt, men den var vänligt formulerad, undertecknad, och – peppar, peppar – den hjälpte!
Jag undrar om författarna till lapparna på argalappen.se fick gehör för sina önskemål?

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag skrev lappar till ekonomichefen på en arbetsplats där jag var när han var upptagen, det var han ofta. Jag skrev lite som jag gör, snabbt och som jag tyckte småskämtsamt. En dag sa han surt att han avskyde mina "jävla ironiska meddelanden". Han tog det bara som journalistisk ironi och blev irriterad över något som jag tyckte var ett enkelt sätt att kommunicera.Så tokigt kan det bli.Men jag tror aldrig jag skrivit såna lappar som man hittar på argalappen!

Annika Estassy sa...

Men fy vilken tråkig ekonomichef! Jag hade gärna läst dina ironiska meddelanden! :-)

Evas blogg sa...

Nej jag tror inte jag skrivit någon arg lapp någon gång. Det känns så trist, bättre att prata.