fredag 17 juli 2009

En arbetsam dag

Jag måste erkänna att jag beundrar T:s självdisciplin. Jag menar – hur många klarar av att en strålande fredag som denna sitta inne i en friggebod och faktiskt jobba? Hur lätt vore det inte att säga Carpe Diem och smita iväg för att ta sig ett dopp eller sitta i en solstol en stund? Men inte T inte. Klockan åtta var han inloggad mot jobbets server och sedan satt han troget och jobbade fram till slutet av eftermiddagen, med undantag för diverse näringsintag. Själv var jag rysligt upptagen med att... tja, gå runt och inspektera mina odlingar, plocka smultron, läsa, simma mycket och länge samt annat superviktigt. Hur var mitt liv innan detta sommarlov? Jag minns knappt…

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Imponerande av T... din insats står å andra sidan i relation till din status, vilken är: LEDIG.

Hade jag varit T hade jag i alla fall sparat det jag hade att göra till en annan (regnig) dag, och joinat min underbara fru i stället!

Annika Estassy sa...

Hör du det T? Du har en underbar fru! :-)
Maria, det är nu du och jag kan njuta. Sedan börjar läsåret igen och då är det högsta växeln som gäller...