lördag 18 juli 2009

En radiokväll att se fram emot

Ännu en sagolikt vacker lördagskväll efter ännu en sagolikt vacker sommardag. Samtliga vädersajter har haft fel i flera dagar – på Vätö har solen skinit oavbrutet sedan i onsdags.
TV-kvällar har vi sällan när vi är på landet, det blir radiokvällar istället. Jag älskar verkligen att lyssna på radio. Pontus Enhörning på fredagkvällarna till exempel, så underhållande och kul! Eller P2 med underbar klassisk musik, ett härligt frukostsällskap.
Ikväll ska vi återigen lyssna på en av våra absoluta favoriter, Kalle Oldby och hans countryprogram som är så väldigt mycket mer än country. Bra låtar helt enkelt och en mycket behaglig radioröst. Sedan ska vi lyssna på Sommar i P1 med Kristian Luuk som vi missade idag eftersom vi var ute på sjön istället. Måtte han inte svika mig han också – nu är det verkligen dags för en sommarpratare som tar tag i mig och inte släpper taget förrän 1,5 timme senare. Kristian Luuk, gör mig inte besviken du också. Snälla...

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Kan inte tro att du blir besviken på Kristian! Jag blev det inte.

Annika Estassy sa...

Inte jag heller! Äntligen...