torsdag 9 juli 2009

Jag ska dejta Ernst

Ikväll tänker jag ha en dejt med Ernst. Ernst med det omöjliga efternamnet, Ernst med de stora och bara fötterna, Ernst som alltid går på känsla, Ernst som jag stått i samma toakö som på någon premiär. Jag tittar på hans program ungefär som jag läser kokböcker. Slickar mig om munnen, gottar mig åt alla vackra bilder, inspireras ibland. Sedan blir det ändå som det blir; jag lagar mat på känn (Ernst skulle vara stolt över mig!) och jag har min alldeles egen inredningsstil som antagligen inte är någon stil alls men som jag trivs väldigt bra med.
Jag köpte en massa tändsticksaskar med Ernst på en gång. De fanns på Design Torget och var hiskeligt dyra för att vara tändsticksaskar. Med tändstickor i, i och för sig, men ändå. Askarna gav jag bort till T i julklapp. Han såg lite förvånad ut när han öppnade paketet.
Egentligen skulle jag hellre dejta T ikväll men jag gör som Cajsa Warg kanske gjorde – jag tager vad jag haver. Och just nu haver jag Ernst.

4 kommentarer:

Pia sa...

Han är ganska duktig som kan klona sig såpass... jag har ju också en dejt med honom! ;)

Annika Estassy sa...

Ha ha Pia, vi får dela systerligt på honom!

Maria Björkman sa...

Min man hatar Ernst. Undrar varför?

Annika Estassy sa...

Kanske för att du gillar honom? :D