torsdag 9 juli 2009

En hylla

Något nattsduksbord har jag ingen plats för i stugan men väl en nattdukshylla. Dock utan nattduk. Vad heter det då – natthylla?

5 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Haha, konstaterar det ofantligt löjliga - på mitt nattbord (utan duk) ligger en exakt likadan anteckningsbok med röd penna. Jag får för mig så mycket när jag ligger i sängen, som måste ner på pränt snabbt. Ibland mitt i natten(vilket brukar kunna vara svårtolkat nästa morgon).

Det började med ett pyttelitet notisblock, för nattrons skull. Sen blev det ett spiralblock, A5-format. Nu har jag en sån där tjock härlig anteckningsbok som du.

Annika Estassy sa...

Och varför är jag inte förvånad?

Pia sa...

Jag har också en sådan.. inte exakt likadan... men en anteckningsbok med penna!
Man vet ju aldrig vilka ideér som dyker upp när man minst anar.. :)

Pia sa...

Förresten... varför heter det nattduksbord?? Inte många jag känner har en duk på nattduksbordet! Hmmm...

Annika Estassy sa...

Ett gammalt uttryck som lever kvar från den tiden då man hade en nattduk att ha sina toalettsaker på. Möbelkatalogerna skriver sängbord nuförtiden men jag tycker att nattduksbord är ett så mycket vackrare ord!