onsdag 22 juli 2009

Vi minns olika Alex och jag

Alex Schulman är en bitsk ung man och nu ger han sig på kändisarna i Allsång på Skansen; vad har de där att göra om de nu inte vill sjunga allsång? Så tar han bl.a. Agneta Sjödin och Elisabeth Höglund som exempel på torrisar som vägrar sjunga när allsångsmicken närmar sig. Men då såg vi nog inte samma program igår eller så minns vi väldigt olika, Alex och jag. Agneta (som jag dessutom råkar veta är en duktig sångerska) sjung både glatt och gärna och det gjorde Elisabeth också. Den senare kunde dessutom sin Taube utantill. Att sedan många av de övriga kändisgästerna verkar ha så där lagom kul kan man alltid fundera över. Jag undrar om Alex skulle tacka ja om han blev bjuden till att sitta i allsångspubliken? Och skulle han sjunga då? Bjud in mig istället, jag skulle inte bara sjunga utan vara glad också!

Inga kommentarer: