måndag 31 augusti 2009

I kulörta lyktors sken

Hade jag ett svenskt tangentbord skulle jag skriva små inlägg varje dag men utan ett tar det en evighet och det orkar jag inte riktigt...
Jag kommer säkerligen att gå upp flera kilon efter denna vecka så mycket god mat som vi äter! Men det får det vara värt för vem vill vara utan sena familjemiddagar (ikväll var vi nio runt bordet) under ett mandelträd i skenet av kulörta lyktor? Ungdomarna har precis dragit ut till stan för att roa sig, dvs mina barn och deras moster och farbror (!) alla fyra ungefär i samma ålder. Faktum är att min näst yngste halvbror är lika gammal som min dotter. Märkligt...

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag älskar hela idén med storfamilj! Det verkar som om du har det riktigt härligt under mandelträdet.

Annika Estassy sa...

Den franska släkten är väldigt släktkär på ett sätt som är så typiskt sydländskt.

Pia sa...

Vad härligt livsbejakande det låter!
Där skulle jag också vilja sitta...