torsdag 13 augusti 2009

Ingen salsa för T

Återigen är det bara T och jag kvar i stugan. Vi har också sagt hejdå till Ernst som hade säsongsavslutning ikväll. Han stilade upp ett gammalt båthus väldigt fint tycker jag. Även vår lilla semesterby har ett eget båthus där vi brukar ha fest samt basta. Tänk så fint det skulle gå att få till det!
I skenet av tända ljus väntar vi nu på reprisen av dagens Sommar i P1. Våra lata ödagar närmar sig sitt slut. Vi avslutar veckan med lunchgäster i morgon när söta svärmor och hennes bästa vänner kommer förbi, och är sedan bjudna till en förhoppningsvis salsig lördagskväll hos grannarna som har torpet i skogen. De har under nio års tid lagt ner nästan all sin fritid på detta hus som de renoverar pietetsfullt. Mannen i familjen, R, kommer från Sydamerika och kan utöver allt annat även dansa salsa. Jag som älskar att dansa gick som nyseparerad en kurs i just salsa. Sedan förälskade jag mig i T som är ytterst musikalisk men bara bjuder upp när det är nyårsafton...

3 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Det andas lite vemod, ditt inlägg. Vilken härlig sommar vi har haft, och än är den inte riktigt, riktigt slut!

Evas blogg sa...

Låter som en fin avslutning på en fin sommar. Härblir det också fest i helgen, kusinträff på makens sida. Och på söndag åker vår yngsta tillbaka till Linköping. Då kommer det att kännas att det är vardag igen. Hoppas ni får en fin helg!

Annika Estassy sa...

Ja, lite vemodigt är det, inte att börja jobba igen utan att sommaren sakta men säkert närmar sig sitt slut. Samtidigt älskar jag hösten!

Eva: Din yngsta och mina två bor i samma stad! Sonen jobbar där nu efter att ha pluggat på lärarlinjen och dottern studerar fortfarande.

Trevlig helg till er också!