fredag 21 augusti 2009

Jag vill inte återfödas som snigel

Vi har endast varit borta från stugan i fem dagar men under tiden har mördarsniglarna inbillat sig att fältet är fritt och att det bara är att börja smaska på liljorna igen. Non, non... Utrustade med varsin spade har T och jag varit på jakt ikväll. Många sniglar fick sätta livet till. Men den enes död, den andres bröd. Det är ju därför de heter mördarsniglar – de är kanibaler de små raringarna. Sörjer varandra gör de inte, tvärtom. De kalasar PÅ varandra istället för MED varandra, och dekapiterade kompisar är tydligen väldigt gott... En sak önskar jag mig – att inte återfödas som mördarsnigel i mitt nästa liv.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Nej men usch! Låter som en tuff match!

Evas blogg sa...

Läskiga varelser det där. Tack och lov har de inte sökt sig till Jämtland än.

Maria Björkman sa...

Nej - och särskilt inte som mördarsnigel i din trädgård!

Annika Estassy sa...

Nej, då finge jag inte leva länge!