lördag 12 september 2009

Brolin vill skriva en bok...

Apropå fotboll... Jag minns en tv-intervju med Tomas Brolin för många år sedan. Brolin hade skadat benet och var tvungen att bli sängliggandes ett tag. Reportern säger då till honom att "nu får du tid att läsa böcker". Brolin skrattar till och svarar att "så sjuk blir jag aldrig".
Denna lilla ordväxling ploppar upp ur minnesbanken när jag nu läser att Brolin vill skriva en bok om sin misslyckade tid i Premier League och ge sin version om vad som hände. "Jag ska skriva en bok om det i framtiden" säger Brolin. "Med boken skulle jag kanske få folk att förstås".
Nu skulle jag kunna bli något sarkastisk men jag nöjer mig med att än en gång förundras över ödets ironi...

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Jag hade verkligen velat läsa det sarkastiska du hade på tungan... ;-)

Annika Estassy sa...

Jag är helt övertygad om att du vet precis åt vilket håll mina sarkasmer skulle luta... :)