fredag 11 september 2009

Vissa händelser etsar sig fast

Den 11 september för åtta år sedan gick jag förbi konferensrummet på mitt dåvarande jobb. Där satt en hel del folk framför tv:n och det var helt tyst. Jag gick nyfiket in och började också titta. Scenerna i tv-rutan var så overkliga att jag var övertygad om att alla stirrade på en trailer för en ny film vi skulle marknadsföra. Men rätt så snabbt förstod jag att det jag såg var på riktigt.
2001 känns som så väldigt länge sedan men just 11 september det året känns som nyligen.

3 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Ja, mycket har hänt det datumet. Inte nog med WTC, Anna Lindh dog samma datum. Och 1978 samma datum körde Ronnie Petersson ihjäl sig... Man ryser faktiskt när man hör datumet nämnas, eller hur?

Annika Estassy sa...

Ja, det är ett läskigt datum. Att Anna Lindh försvann är obeskrivligt hemskt.

Evas blogg sa...

Ja visst var det overkliga bilder på TVrutan den dagen?!