fredag 18 september 2009

Vad hände?

Eftersom jag just nu snöat in mig på hus och inredning (det går över snart) fastnar jag för en artikel om paret som förvandlat ett fallfärdigt torp till ett smycke. Det tog som vanligt hur många år som helst och nu när allt är klart och vackert som en dröm, har paret gått skilda vägar. Kvar i det perfekta huset vid vattnet bor kvinnan och hennes hundar. Hon är kanske hur lycklig som helst men jag tycker ändå att det är lite sorgligt. Varför tog deras kärlek slut? Av någon konstig anledning vill jag gärna veta.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Så ofta jag såg det fenomenet i min gamla villaförort för övrigt, intensivt reparerande par som när allt var klart gick åt varsitt håll. De kanske upptäckte att de inte hade något att prata om längre när huset var färdigt? Låt oss aldrig bli färdiga med vårt hus, sa exet och jag. Det blev vi inte - men gick ändå åt varsitt håll. Så vad vet man?

Evas blogg sa...

De kanske jobbade sönder sitt förhållande.