torsdag 17 september 2009

Salsakungar

I kväll hände något stort. I kväll dansade jag salsa med T! Visst låter det coolt?
Sanningen är väl snarare att vi stod där tillsammans med ett antal andra, såväl vänner som nya bekanta, och försökte förtvivlat att lyda Robertos anvisningar. Men herregud, Roberto är ju från Chilie! Det är fusk, han har fått salsan med modersmjölken och dansat hela livet. Vi är på en nivå där vi trampar och räknar, trampar och räknar. Och så försöker vi att inte krocka med varandra där vi står på led och tränar. "Sväng vänster!" ropar Roberto och halva gänget svänger höger. "Det finns inga hopplösa fall!" ropar Roberto och jag skrattar hysteriskt. Men T var så duktig, Och svettig. Och panikslagen. En "dans" fick vi sedan skulle vi byta partner. Det var faktiskt sjukt roligt att se dessa män så målmedvetet trampa och räkna, trampa och räkna. "Böj på knäna!" ropar Roberto, "känn rytmen!".
Trampa och räkna, trampa och räkna, nästa vecka är det dags igen!

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Härliga saker ni gör ihop! Jag tog mig i alla fall samman och återanmälde mig till gymmet runt hörnet, kändes skönt med ett kvällspass i maskinerna innan Idol!

Pia sa...

Underbart Annika! Det är så roligt att dansa tillsammans, eller kanske framförallt att göra något tillsammans.
Jag och särbon gick buggkurs förra hösten och det kändes ungefär som Du beskriver det, men tyvärr fick jag honom inte att fortsätta.

Go for it!!

Annika Estassy sa...

Det verkar vara lättare för oss kvinnor att ha koll på koordinationen!
Eva, har du hittat ett bra gym där vanligt folk kan gå?
Pia, har han klarat av bugg så kan du ju testa salsa! Sen kan vi alla gå till La Isla... :D

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Puls och träning, väldigt vanligt gym för motionstränare som jag, deras grej är att ligga mitt i bostadsområden så det är enkelt och nära, tar mig en minut att gå dit och det gillar jag!