onsdag 16 september 2009

Jag är hennes mamma, inte syster.

Fick en vänförfrågan på Facebook idag från en stilig ung man med ett mycket långt namn som jag definitivt inte kände igen. Vi hade dock en gemensam vän så jag var tvungen att kolla upp vem det var. Lite nyfiken är man ju. Det visade sig att denna kompis är min dotter... Nu hoppas jag förstås att den unge mannen trodde att jag är min dotters storasyster, det skulle kännas skönt för mitt ego! Å andra sidan står det ju att jag är gift så... Men vänta, det kanske är min blivande svärson som gett sig tillkänna – min dotter kan vara nog så hemlighetsfull! Eller så är han bara någon som istället för att samla på frimärken samlar vänner på FB. Oavsett vilket så nobbade jag honom. Jag hoppas att han kommer över det.

4 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

En förhoppningsfull ung man som trånade efter min dotter lade till mig som vän på faceook och jag sa ja. Men när hon dissade honom så småningom ville han inte vara vän med mig längre utan strök mig bara. Så kan det gå! Om någon man inte känner vill bli ens vän är det ju kul om man får ett meddelande först när de förklarar varför de vill bli ens vän eller hur man eventuellt känner varandra!

Annika Estassy sa...

Så är det förstås - det är dottern han är ute efter, inte mig. Typiskt... :)
Men en liten förklaring hade varit intressant!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Var inte för säker Annika :) - en av mina vänner som nätdejtar och är bra mycket 50+ får bara svar från förhoppningsfulla män 25-45....

Annika Estassy sa...

Där ser man! :D