fredag 11 september 2009

Min lilla röda

Jag hade funderat på det ett tag och till slut gjorde jag slag i saken. Efter att ha kånkat på min s.k. bärbara (snarare släpbara) dator fram och tillbaka mellan jobbet/stugan/tjänsteresorna tröttnade jag till slut på att gå omkring med datorn på ryggen. Den får nu stanna på jobbet medan sötnosen ovan, en hälften så stor mini PC, blir min nya följeslagare. Jag känner redan hur bördan lättar från rygg och axlar.

6 kommentarer:

Evas blogg sa...

Men åh vilken fin liten en!

Annika Estassy sa...

Visst är den söt! :) Ingenting man sitter i timmar vid kanske, men som komplement till en stationär eller bärbar dator är den inte så dum.

Maria Björkman sa...

Åh... *drägel*.... vill HA!

Annika Estassy sa...

Maria, snart är det jul! Lägg en lapp under Bosses kudde...

Anonym sa...

nu börjar problemen med att veta vilken dator har jag vilket arbete på, vart sparade jag.....
vilken dator är nu uppdaterad????
Bästa lösningen på det problemet är att aldrig arbeta på den nya anars kan du bli galen ;)
// johan

Annika Estassy sa...

Har också tänkt på det Johan! Därför komme alla dokument att spara på ett USB-minne som jag alltid har i handväskan och lätt kan tanka över till jobbdatorn.