lördag 17 oktober 2009

Amy Adams en ny Meg Ryan?

Beträffande filmen Julie & Julia så är det Nora Ephron som regisserat den. Nora var också den som gjorde You've got Mail och Sleepless in Seatle med Meg Ryan i den kvinnliga huvudrollen. Huvudrollen i Julie & Julia delas mellan Meryl Streep och Amy Adams. Den senare skulle kunna beskrivas som en ung Meg Ryan. Deras minspel påminner väldigt mycket om varandras. Jag antar att det inte är någon slump.
Lergrytan är i ugnen nu och T fyller på mitt vinglas medan jag bloggar. Det är kärlek det.

3 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Du har alltså sett den? OK, jag har den kvar.

Jag får fylla på mitt vinglas själv medan Bosse kollar fotboll. Det är rätt kärleksfullt ändå, på något vis.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Har du läst Nora Ephrons roliga novellsamling: There is something about ny neck? Den gillade jag! Träffsäker.

Annika Estassy sa...

Bosse skulle säker intyga att fotboll ÄR kärlek!
Eva, nej jag har inte läst den men hört talas om den. Visst handlade den om kvinnans åldrande?