fredag 16 oktober 2009

Färjor är inte riktigt my cup of tea

Jag befinner mig på en Rigafärja. Egentligen är jag inte så förtjust i stora bilfärjor. Ändå har jag åkt bilfärjor fler gånger än jag överhuvudtaget kan minnas. Alla dessa resor till och från Sverige... Till skillnad från när jag var barn, sover jag nu i en hytt högt upp i båten och med fönster. Det är bekvämt men det spelar ingen roll. Detta med färjor, oavsett om de går till Finland, Åland, Tallinn eller Riga, är helt enkelt inte min grej; jag bunkrar inte vin och sprit, jag är rätt så modest när det gäller smink och parfymer, maten ombord är sällan en kulinarisk upplevelse och övriga nöjen som dans, karaoke och raggning klarar jag mig väldigt bra utan.
Jag är helt enkelt en för torr och tråkig typ för att passa in här.

5 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Här har du en torris till. Jag gillar inte alls färjor, har aldrig åkt färja till Estland och kommer inte att göra det, blir sorgmodig på Finlandsfärjorna och får cellskräck i hytterna! Förstår pecis!

Maria Björkman sa...

Eftersom jag bor där jag bor, måste jag ibland åka båt.

Men - jag tycker vi bildar klubb i det här ärendet också, eftersom jag helt håller med.

Evas blogg sa...

Här är en till. Gillar inte alls färjekulturen. Inte det minsta.

Anonym sa...

ska man åka färja så ska man åka med Royal Caribbean, inga bilar där inte och världens lyx, me like :)

johan

Annika Estassy sa...

Johan, Royal Caribbean har ju inga bilar så den platsar inte bland färjorna! :) Däremot skulle nog jag platsa där.
Jag känner mig verkligen som en udda fågel på en färja. Vi som känner lika får väl flaxa i flock!