onsdag 14 oktober 2009

Packa hinner jag göra i morgon...

Imorgon bär det av till Riga tillsammans med min styrelse. Vi ska diskutera kommande verksamhetsår. Visst låter det lyxigt att åka till Riga på konferens? Dock är sanningen den att vi kommer att tillbringa största delen av tiden ombord, med att jobba. Riga hinner vi knappt se.
Jag borde ha packat vid det laget men vi valde att åka till svärmor istället, för att fira att hon fyllde år igår. Hon är verkligen världens raraste och jag kan bara inte säga nej när hon bjuder på ett glas vin. Därför orkar jag inte packa just nu, det får anstå tills i morgon istället. "Tomorrow is another day" som Scarlett skulle ha sagt...

3 kommentarer:

Pia sa...

Packning är världsliga ting! :)
Hoppas Du fick en härlig kväll hos svärmor istället.

Annika Estassy sa...

Det blev det Pia! Men lite trött är jag allt... :)

Maria Björkman sa...

Tror du behöver ett lycka till. Med framtidsplaneringen, alltså!