fredag 30 oktober 2009

Fredagsmusik

Min musiksmak skulle kunna beskrivas som bred och varierad. Precis i denna stund, när jag väntar på att middagen ska bli klar, är det Coldplay på rätt så hög volym som snurrar på skivtallriken. Bra fredagsmusik liksom.

Men snurrar CD-skivor? Och heter det verkligen skivtallrik fortfarande? Jag har faktiskt en äkta skivspelare kvar i mina gömmor, en fullt fungerande sådan. Och i källaren finns en back med äkta LP-skivor. Jag läste någonstans att det är trendigt med LP-skivor igen. Jag är alltså trendig. Fast det kanske inte gäller om skivorna befinner sig i källaren och skivspelaren i en garderob?

Nu är Coldplay slut – jag byter till Lars Winnerbäck istället. En CD-växlare vore kanske en bra investering?

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Satt i bilen igår och hörde "Viva la vida" och tänkte "jag måste höra MER av Coldplay".
Winnerbäck är en klar favorit i huset, jag blev ju alldeles förtrollad vid en konsert förra sommaren.
Den 20 november är det konsertdags igen. Det ser jag verkligen framemot. =0)

CD-växlare verkar vara en bra idé. Själv lyssnar jag mycket via Spotify.

Annika Estassy sa...

Du är så modern Pernilla! :) Alla säger att jag måste skaffa Spotify men jag fortsätter att på gammaldagsvis köpa mina skivor. Även jag upptäckte Lars Winnerbäck tack vare en konsert men en tv-sänd sådan. Vad kul att få höra honom live!