måndag 26 oktober 2009

Höstgödning

Det är någonting med den årstid som är nu. Dels löser jag hår, sommarpälsen som ska bort, dels blir jag hungrig. Inte är det nyttiga saker jag längtar efter heller, nej då. Det jag vill ha är garanterat fettbildande. Jag tror att det helt enkelt är mina neandertalgener som gör sig påminda – här gäller det att lägga på sig inför den långa, mörka och kalla vintern som stundar. Vem vet när jag får mat nästa gång?

5 kommentarer:

Evas blogg sa...

Jag har varit fullständigt ointresserad av sötsaker den senaste tiden. Tänkte att det här gick ju lätt att hålla sig ifrån. Men ack så fel jag hade. Nu längtar jag, precis som du, efter onyttiga saker. Suck.

*P* sa...

Det bor nog en liten neandertalare i oss alla.
Äpplekaka med vaniljsås satt finfint igår. ;o)

Annika Estassy sa...

Ska vi lyssna på kroppens signaler tycker ni? ;)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Min kropp signalerade ikväll, Hoi Ans godaste pizza på Good Morning Vietnam och sedan chokladmousstårta på Cargo. Och jo, jag lyssnade på min kropps signaler trots att min nya sammetsklänning inte har plats för ett hekto till.

Sofie B-C sa...

Åh vad skönt att höra att det inte bara är jag som börjar känna sig lite "tung i gumpen"; eller åtminstone hungrigare. Vilket bra sätt att se på saken -självklart bör man äta upp sig inför vintersäsongen!