fredag 9 oktober 2009

Jag älskar kläder

Jag har varit och shoppat kläder. Det var tvunget – jag städade ur garderoben tidigare idag och där blev så otroligt tomt. Det förstår ju vem som helst att man då bara måste se till att fylla hyllorna igen. Och det har jag gjort. Men hälften ska tillbaka till butikerna i morgon – som tur var passade inte allting. Det kan bli sådär när man avskyr provhytter...
T tillhör en ovanlig skara män som faktiskt är intresserad av vad jag har på mig. Han har dessutom synpunkter. Den fina dräkten jag kom hem med i eftermiddag rynkade han på näsan åt – tydligen var färgen fel för mig. Den 60-talsinspirerade pepitarutiga och veckade kjolen däremot var en hit. Dock är T veligare när det gäller sina egna kläder och han handlar inte gärna utan att jag är med som smakråd. Gärna för mig – jag tycker att det är lika roligt att styla honom som mig själv. Ack, ack, vilken lättsinnig typ jag är...

5 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Jag gillar inte att köpa kläder. Önskar någon bestämde åt mig, och helst också la fram till mig på morgonen. Gillar att se bra ut förstås, men det måste absolut vara skönt och bekvämt. Handlar bara när jag måste!

Annika Estassy sa...

Jag kan bestämma åt dig! Ta med dig stora plånboken nästa gång du är i stan så går vi ut och shoppar järnet!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Leve lättsinnet. Jag har en nystädad garderob och jag älskar att köpa kläder. Just nu funderar jag på vad jag ska sy upp i Vietnam - man kan kopiera sina finaste plagg, det gillar jag!

Pia sa...

Fick senast igår en kommentar av min son att jag aldrig behöver köpa ett klädesplagg, eftersom mina garderober är överfulla!

Nu är det ju så att jag älskar kläder, lyx och flärd, så det får han stå ut med så länge han bor hemma! :)

Annika Estassy sa...

Kläder, lyx och flärd - det skålar vi för!
Eva, fantastiskt att kunna få sina favoritkläder uppsydda i nya och fräscha exemplar. Jag skulle låta sy upp ett gäng med snygga byxor i olika material med lite högre midja och som har dragkedjan i sidan istället för mitt fram. Älskar den modellen.