fredag 23 oktober 2009

Kvällens tema är rock

Om rock vet jag inte så mycket. Det gör däremot T. Jag blir alltid lika imponerad över bredden av hans musikkunskaper. Ett ackord räcker för att han ska känna igen låten. Dock behöver man inte vara speciellt musikkunnig för att konstatera att Idol-Erik är grymt begåvad.

5 kommentarer:

Jenny L sa...

Missade kvällens Idol. Vem åkte ut?

Annika Estassy sa...

Nicklas, dock med flaggan i topp. Tycker alltid synd om de stackare som åker ut, många är så unga men That's the name of the game...

Maria Björkman sa...

Ja, han är begåvad, men det ser ju ut som om han håller på och spricka hela tiden. Mariette och Reza är mina favoriter, tror jag. Erika är jättetråkig. Tove överskattad. Vill någon ha fler av mina åsikter??

Jenny L sa...

Ja, tack Maria! Sånt är roligt. Jag har också Reza som favorit, även om jag missade hennes framträdande i gårdagens program. Var hon bra?

Trist för Nicklas - han hade både talang och stil. Det är i alla fall min åsikt! ;)

Annika Estassy sa...

Tove är T:s favorit, han ser en ny Debbie Harry i henne.
Jag gillar Erik trots att han ser ut att spricka, och Mariette för att hon är så ball och sjunger så bra, och Reza för att hon helt enkelt är oemotståndlig och dessutom aldrig hittils sjungit falskt!