onsdag 21 oktober 2009

Livet är fullt av konferenser

I morgon är det återigen dags för en tvådagars konferens, i Norrtälje denna gång. Nästa vecka ska jag till Göteborg. Packa, packa upp, packa, packa upp... Jag borde i vanlig ordning ägna mig åt att just packa men jag har, även det i vanlig ordning, ingen lust. Jag ska istället iväg till Nya Sällskapet för att äta finmiddag med Filmklubben vilket är roligare. Undrar just hur mycket som hänt i min gamla bransch – antagligen inte mycket. Alla har väl bara blivit ett år äldre.

4 kommentarer:

Evas blogg sa...

Din gamla bransch? Har du jobbat inom filmbranschen?

Jenny L sa...

Jag undrar precis som Eva ovan: har du jobbat inom filmbranschen? Med vad?

Annika Estassy sa...

Jobbade en herrans massa år inom filmbranschen, bl.a. med att programsätta biografer!

Evas blogg sa...

Vad kul!