måndag 19 oktober 2009

Noll koll är mitt namn...

Jag tycker att jag borde veta lite om de Augustnominerade men det gör jag inte. Herregud, var har jag levt det senaste året? Och jag som trodde att jag hade lite koll åtminstone. Men nej, jag har totalt, absolut noll koll. Och jag som jobbar med folkbildning. Pinsamt...

4 kommentarer:

Jenny L sa...

Då är vi två Annika! Den enda bok jag kände till bland de nominerade var Lena Sundströms "Världens lyckligaste folk". Jag har dock inte läst den.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Men båda älskar ni att läsa! Augustpriset, jag ser det mest som bokförläggarnas pris, kan inte ta det på det blodiga allvar de vill. Så läs det ni gillar och bry er inte! Jag är mest glad åt Ylva Karlssons nominering, hon skriver för ett litet nyetablerat väldigt kul förlag. Har läst allt annat av Ylva men inte denna och hon är så bra! Det underbara med bloggen bland annat är alla ärliga lästips man får, tips från läsglada, inte recensenter som ibland skriver för varandra eller vem vet för vilka! Jag har fått så många tips det senaste året just på läsbloggarna. Igelkotten till exempel, Annica! Stod om den på bloggarna först. När det gäller vår bärserie är den ju totalt förtigen av recensenter men det är ju mer böcker som är glad underhållning. Tyvär är det så att det inte dagspressen skriver om det förtiger även andra, vi fattar inte varför ingen av damtidningarna som hela Ameliagruppen eller DV nånsin skrivit om en enda av våra böcker. Oj vilket utbrott jag fick!

Annika Estassy sa...

Bra med utbrott Eva! Och bra skrivet också.

Evas blogg sa...

Här är en till, noll koll! Ändå älskar jag att läsa böcker.